Resultat utställningar 2014

Här kan du söka på ekipage. De står i bokstavsordning på förarens efternamn. Klicka på namnet så kommer ekipaget upp.

Vill du se resultaten för 2012? Klicka här!

(Inga resultat fanns inrapporterade 2013)

Anita Bejeryd & Sunnantorps I'm a legend tonight

Anita o Ville

140517 Katrineholm Excellent 8
140920 Eskilstuna Excellent 8

Mia Cangren Malmberg & Aspirant's Greta

Greta uppletande 2

140920 Eskilstuna Good 5

Katrin Eriksson & Mingla's Anfield

Plats för bild

140913 Gimo Excellent 8
141212 Stockholm Excellent 8

Läs statuterna här:

Det händer ibland att formulär som skickas via hemsidan inte kommer fram.

I vissa fall spärras mailen även innan de ens kommer fram till inkorgen hos några e-postleverantörer, och då kommer de inte ens till skräpposten.

Hör av er om ni inte får svar inom en vecka eller om ert resultat inte finns på hemsidan inom en vecka. Då kan vi leta upp ert skickade formulär med alla detaljer ni har skrivit.

Skriv ett mail till webbmastern: jyckesnack@hotmail.com eller ring: 073-746 25 15

Redovisa tävlingsresultat

Skicka in formuläret när du har nya tävlingsresultat så uppdateras hemsidan! Har du skickat in detta formulär behöver du inte fylla i en gul lapp i klubbstugan.

OBS! Resultat kommer inte in automatiskt, inte heller nya tävlingsekipage. Vill du vara med på hemsidan måste du skicka in detta formulär.

Du ska använda formuläret för resultatrapportering till klubben även om du inte vill synas på hemsidan.

OBS! Har du tävlat rallylydnad måste du även lämna in en kopia av protokollet om du vill vara med och tävla om klubbens vandringspriser.