Sugen på att träna med din hund och samtidigt umgås med trevliga människor?

Vi har öppen träning på onsdagskvällar och lördagsförmiddagar.

Alla medlemmar är välkomna att träna med sina hundar, vad som ska tränas bestämmer man själv. Behöver man hjälp med något, t.ex. störning av ett annat ekipage, tandvisning, kommendering eller att någon ska hålla hunden när man går iväg för en inkallning - så var inte rädd för att fråga någon av dom som är på plats! Dom kanske ber dig om en gentjänst sen...

Ibland tänder vi grillen på lördagarna, så ta inte bara med dig korv till hunden

Men tänk på att det kan förekomma skott på onsdagar 19.00 - 19.30 (endast om det är ljust ute) och på lördagar 10.00 - 10.30.

Välkommen!

Tävlingsträning

19679285_1395408793874595_4457207298183605184_o

Sista lördagen varje månad har vi tävlingsträning. OBS - om datumet krockar med tävling eller något annat viktigt arrangemang flyttas tävlingsträningen i första hand till söndagen samma helg, i andra hand till lördagen veckan innan. Se kalendern!

Du får köra ett helt program tävlingsmässigt med kommendering om du vill. Du får inte domarbedömning, men du kan be alla som tittar på när du kör att notera det de ser och lämna kritik till dig efteråt. Alla engagerar sig i varandras träning!

10.00 Platsliggning med skott. Därefter budföring för dom som önskar. Skott kan förekomma fram till senast 10.30. Skott förekommer ej om tävlingsträningen har flyttats till en söndag.

10.30 Tävlingsträningen startar (meddela på facebook eller maila Anja jyckesnack@hotmail.com om du kommer senare). Gruppmoment utan skott efter varje lydnadsklass/appellklass om så önskas. Deltagare som tränar i andra klasser kan bli ombedda att vara statister.

När alla har tränat avslutar vi med gemensam genomgång och fika. Köket är bemannat dessa lördagar!

VÄLKOMMEN!

Pistol

SKOTT FÖREKOMMER

ONSDAGAR 19.00-19.30

OCH

LÖRDAGAR 10.00-10.30

Årstider då det är mörkt ute på onsdagkvällar förekommer det bara skott på lördagar.

Regler för träning i Öja-skogen

Vi är glada över att ha tillgång till ett skogsområde i klubbens närhet för organiserad träning av till exempel spår eller sök.  Det finns dock vissa regler för oss att följa:

• Ingen träning före klockan 11.00.
  • Två veckors träningsförbud per år pga älgjakten.
  • Vi plockar med oss vårt skräp, tar ner snitslar etc.