Maria Mildh

SBK allmänlydnadsinstruktör.
Diplomerad hundmassör och MH figurant.
Jag gillar att utvecklas inom hund och försöker hitta nya utmaningar nästan hela tiden.

Camilla BermellCamilla Bermell

Rallylydnadsinstruktör

Noseworkinstruktör

Klickerinstruktör

Utbildad i Tag teach

Jag heter Camilla, bor i Katrineholm med min man, 2 barn och för tillfället 2 hundar, Blixten och Chili. Jag har haft hund sedan jag var liten och har provat på lite allt möjligt inom hundsporten.

Jag jobbar sovande natt inom vården och är utbildad undersköterska/skötare och har tidigare erfarenhet av att sitta i styrelse både på sbk- klubb och i rasklubb.

Jag är allmänlydnadsinstruktör inom SBK, rallylydnadsinstruktör inom SBK, har gått en 1-årig klickertränarutbildning i Canis hundskola Sörmland, är klickerinstruktör genom Canis hundskola, är utbildad i Tag teach genom Canis hundskola, är tävlingsledare lydnad, skrivare i rallylydnad, domare i rallylydnad, diplomerad noseworkinstruktör och studerar just nu till lärare inom Svenska brukshundsklubben.

Jag har tävlat lydnad upp till klass 3, rallylydnad i mästarklass, apellklass spår, nosework klass 2 och anlagsprov viltspår.

sa-Lind2

Åsa Lind

Allmänlydnadsinstruktör

Är mentalbeskrivare och mentaldomare.

Gullevi-Bergqvist2-1Gullevi Bergqvist

SBK-instruktör

Jag brinner för brukset och har tävlat spår och rapport med flera hundar.

Jag sitter i styrelsen, är tävlingsledare, instruktör och mentalfigurant. Dessutom är jag sekreterare i distriktstyrelsen.

Förutom hundar gillar jag whiskey och opera.

AnjaAnja Skog

SBK-instruktör

Har bordercollierna Dolly & Driva och dvärgschnauzern Tintin.

Är bl.a. styrelseledamot, instruktör, domare och webbmaster.

Hålla kurs är ett av de roligaste uppdragen!

Hillevi LööwHillevi Lööw

Assistent

Jag heter Hillevi och har två hundar- Tacha-12 år som har börjat bli stel och gammal och Luke en dv.Pincher på snart 1 år som jag tänkte försöka tävla startklass med om 5-6 år ungefär.