Gästboksinlägg

Namn: Przybyrad
Hemsida: http://opelzabudowy.pl
Tidpunkt: 2018-08-07 18:09
You have sarp eyes and doing a great follow through with the website.

Namn: Christian
Tidpunkt: 2018-06-06 22:50
Stor eloge till alla funktionärer, domare och övriga som bidrog till en fantastisk lydnadstävling under kvällen. Sååå bra arrangerat

Namn: Henrik Karlsson
Tidpunkt: 2018-05-20 12:50
Tack för en mycket trevlig rapporttävling.
Att vi blev uppflyttade gjorde inte dagen sämre.

// Henrik, Marie och Kelpien

Namn: Tina Writler
Tidpunkt: 2017-11-16 14:45
Ett stort TACK till er och många rosor för att ni är så välkomnande och bemöter med värme och engagemang. Man känner sig så väl omhändertagen !
Ni är en toppenklubb som jag och min golden Zelda så gärna kommer tillbaka till. Tack för att ni skickade vår fina rosett !

Svar: Tack själv, härligt att höra att du trivs med att tävla hos oss.
Stort grattis och välkommen åter!
Mvh Anja, TS-ansvarig och webbmaster

Namn: Tommy
Tidpunkt: 2017-05-02 08:43
Tack Anja

Namn: Stina Persson
Tidpunkt: 2017-02-13 21:32
Hej, angående kursstarter; stod tidigare om att bla appellkursen skulle starta i mitten av mars och nu står det datum i maj! Varför startar man inte tidigare ? Hade anmält mitt intresse för kursen men måste nu avstå för att det krockar med annan typ av hundträning, tyvärr!

Namn: Peter Rönnbäck
Tidpunkt: 2016-05-14 16:02
Hej på er! Tack för en jättefin rapportsträcka idag trots att vi missade sista skicket, bra bana o upplägg och upplevelser i skogen utöver det vanliga Synd att så få anmäler sig bara, perfekta förhållanden och trevliga funktionärer, bara att bryta ihop och komma igen Hälsningar från Peter, Ewa & Brallis

Namn: Hans Ottosson
Tidpunkt: 2016-04-12 15:43
Vad roligt att se något från dej Mona. Satt och tänkte på Öja och det
gänget som var aktiva för 40 år sedan, gick in på hemsidan och tittade
på lite bilder och så fanns du i gästboken. Jätte kul.
Otto

Namn: mona frisk (peters)
Tidpunkt: 2016-03-23 19:47
mitt hjärta, är fortfarande hos er alla på öja även om det gått 35 år sedan jag flyttade till göteborg. kram mona.

Namn: Tommy
Tidpunkt: 2016-03-10 13:18
Heja Anja vad fin hemsidan är

Svar: Tack tack!

Om gästboken

Välkommen att skriva i vår gästbok!

Här kan du skriva ner dina tankar och funderingar, gratulera vänner, lämna synpunkter på våra arrangemang osv.

Forum

Vill du ställa frågor om hundträning och hundhållning eller ge konkreta råd till andra som har ställt frågor? Det kan du göra på vårt FORUM som du kommer till om du klickar här.

Evenemangstips

Vill du tipsa om evenemang, t.ex. utställning på en annan klubb? Då vill vi att du gör det på vår sida för EVENEMANGSTIPS som du kommer till genom att klicka här.

OBS - De evenemangstips som har lagts in i gästboken 2013 får ligga kvar, men fr.o.m 2014 kommer nya evenemangstips att raderas om de läggs in på gästboken så var noga med att lägga in dom på avsedd sida om du vill att dom ska finnas kvar!

Reklam

Säljer du något hundrelaterat och vill göra reklam för det? Vi har policyn att vi kan ta in hundrelaterad reklam på hemsidan om vi bedömer att den är av intresse för våra medlemmar. Kostnad: 500 kr/år, alternativt en deal om bra rabatter för medlemmarna. Men du får inte lägga ut reklam på gästboken eller som evenemangstips, utan måste först kontakta vår webbmaster Anja Skog för att göra en överenskommelse.

Olämpliga inlägg

Vi förbehåller oss rätten att utan förvarning radera olämpliga inlägg. Dit hör t.ex. spam, rasistiska inlägg, personangrepp, copyrightskyddat material m.m.

Skriv ett inlägg i gästboken

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden.

:) ;) :D :( :O :P :| :S