Föreläsning och träningsdag på Flens BK
med Jessica Johansson, Game On Puppy.

Klicka här för att läsa mer om Game On Puppy.

Fredag 11 oktober kl. 18.00-21.00:
Föreläsning på temat "Maximera hundens uthållighet inför tävling".

Antal åhörare: Obegränsat

Pris inkl. fika: 350 kr

Anmälan

Anmälan kan endast göras via formuläret här intill. Din anmälan bekräftas med mail inom 24 timmar, har du inte fått bekräftelse ska du göra en ny anmälan.

Anmälningar tas emot t.o.m 27 september kl 12.00.

Anmälan kommer att vara bindande. Det innebär att deltagaravgiften endast återbetalas vid sjukdom eller skada.

Betalning

Betalning ska vara Flens BK tillhanda senast 27 september. Betalning sker till Flens Brukshundklubb BG 855-6508 eller swish 123 526 3520. Skriv GOP FÖRELÄSNING i meddelandefältet.

PM kommer att skickas till alla deltagare senast 4 oktober.

Lördag 12 oktober kl. 09.00-16.00:
Träningsdag med temat "Uthållighet och bubblan".

Antal deltagare med hund: 8 ekipage
Antal åhörare utan hund: Obegränsat

Pris inkl. frukost, lunch och eftermiddagsfika, deltagare med hund: 1000 kr
Pris inkl. frukost, lunch och eftermiddagsfika, åhörare utan hund: 300 kr

Anmälan

Anmälningar till hundplatser tas emot t.o.m 20 september kl 12.00. Anmälningar som kommer utanför anmälningstiden kommer endast att godkännas om de gäller åhörarplatser. Anmälningar utanför anmälningstiden till hundplats kommer inte att godkännas, såvida det inte finns platser kvar.

Anmälan kommer att vara bindande. Det innebär att deltagaravgiften endast återbetalas vid sjukdom eller skada eller om platsen kan besättas av en reserv.

Om fler än åtta ekipage har anmält sig till hundplats när anmälningstiden har gått ut blir det lottning. Medlemmar i Flens BK som blev bortlottade till Lena Kerje kommer då att prioriteras i första hand, övriga medlemmar i Flens BK i andra hand och medlemmar i andra klubbar i tredje hand. Övriga kommer att lottas till en reservlista.

Betalning

Åhörare kan betala redan i samband med anmälan, dock senast 27 september. Deltagare med hund ska invänta lottningsresultatet för att ha en garanterad plats innan betalning. Lottningsresultatet meddelas 21 september, de som har fått en plats skall sedan betala senast 27 september.

Betalning sker till Flens Brukshundklubb BG 855-6508 eller swish 123 526 3520. Skriv GOP TRÄNINGSDAG i meddelandefältet.

TIPS! Om du ska delta på träningsdagen har du nytta av att även delta på föreläsningen. Det går bra att anmäla till båda arrangemangen på samma formulär. När du betalar båda samtidigt skriver du GOP FÖRELÄSNING o TRÄNING i meddelandefältet.

PM kommer att skickas till alla deltagare, med och utan hund, senast 4 oktober.

Välkommen att anmäla dig till föreläsning och träningsdag med Game On Puppy.