Inbjudan

till en lydnadshelg på Flens BK med Heidi Billkvam

Klicka här för att läsa mer om Heidi.

Årets träningshelger på Flens BK är uppdelade på två kunskapsnivåer:
Den första i mars vänder sig till ekipage i de högre lydnadsklasserna och den andra i höst för ekipage i de lägre klasserna. Se mer info om detta under rubriken "Målgrupp, lottning med prioritering" nedan.

Datum att hålla reda på

23 februari Första anmälningsdagen till hundplats.
14 mars Sista anmälningsdagen till hundplats.
15 mars Lottning enligt prioriteringsordningen, se nedan.
16 mars PM mailas till deltagarna, lottningsresultatet meddelas.
20 mars Senaste betalningsdagen, läs mer under rubriken "Betalningsinfo".
27 mars Föreläsning - INSTÄLLD PGA CORONA
28 mars Träningsdag 1
29 mars Träningsdag 2

Paket hela helgen för deltagare med hund

Två träningsdagar 28-29 mars.

Paketpris lördag-söndag för deltagare med hund: 1550 kr.

Max antal deltagare: 8, se info om lottning och prioritering nedan.

Övriga deltagare

Åskådare utan hund lördag/söndag: 200 kr/dag.

Antal deltagare: Obegränsat.

Frukost, lunch och fika

Ta med dig egen mat (kylskåp och mikro finns) eller förbeställ. Lördag-söndag kommer det att finnas frukostbuffé (30 kr), lunch (50 kr) och eftermiddagsfika (20 kr). Maten förbokas men betalas på plats. I PM kommer det att stå vilka lunchrätter köket lagar. Klicka här för att förbeställa frukost/lunch.

Betalningsinfo

Betala senast 20 mars till Flens Brukshundklubb BG 855-6508 eller swish 123 526 3520. Skriv Heidi i meddelandefältet. Om du har anmält dig till en hundplats ska du vänta på lottningsresultatet innan du betalar.

Målgrupp, lottning med prioritering (gäller hundplatserna)

Träningshelgen med Heidi Billkvam riktar sig till dig som har erfarenhet och tävlar eller har tävlat lydnad på lite högre nivå eller har ambitionen att göra det. Din nuvarande hund behöver dock inte vara erfaren, du kan delta även om hunden är ung under förutsättning du har tränat och tävlat med tidigare hundar och har en plan även för din unga hund.

Med anledning av det kommer vi vid överanmälningar att lotta hundekipage med följande prioriteringsordning:

1. Medlem i Flens BK (registrerat medlemsskap innan 14 mars) som tävlar/har tävlat lydnadsklass 2-3 (tidigare 3-elit).

2. Medlem i Flens BK (registrerat medlemsskap innan 14 mars) som har seriösa ambitioner att tävla i de högre lydnadsklasserna.

3. Medlem i andra klubbar som tävlar/har tävlat lydnadsklass 2-3 (tidigare 3-elit) eller har seriösa ambitioner att tävla i de högre lydnadsklasserna.

Du som inte tillhör målgruppen denna gång prioriteras i höst

Du som är nybliven tävlande eller har planer på att debutera på tävlingsplanen så småningom kommer att prioriteras på höstens träningshelg istället. Den träningshelgen kommer du att få mer behållning av, då är du varmt välkommen att anmäla dig.

Du är självklart välkommen att anmäla dig som åhörare till helgen i mars och/eller till fredagens föreläsning.

Anmälan

Anmälan kan endast göras via formuläret här intill. Din anmälan bekräftas med mail inom 24 timmar, har du inte fått bekräftelse ska du göra en ny anmälan.

Anmälningar till hundplatser tas emot fr.o.m 23 februari t.o.m 14 mars. Anmälningar som kommer utanför anmälningstiden kommer endast att godkännas om de gäller åhörarplatser samt platser till föreläsningen. Anmälningar utanför anmälningstiden till hundplats kommer inte att godkännas, såvida det inte finns platser kvar. Anmälan kommer att vara bindande. Det innebär att deltagaravgiften endast återbetalas vid sjukdom eller skada eller om platsen kan besättas av en reserv.

Välkommen med din anmälan!

Välkommen att anmäla dig till föreläsning och träningshelg i tävlingslydnad med Heidi Billkvam.