Anmälan till träningshelg 19-20 september 2020

Välkommen att anmäla dig till en träningshelg i tävlingslydnad med Anne-Li Olausson 19-20 september.

Inbjudan
till en lydnadshelg på Flens BK
med Anne-Li Olausson

Anne-Li är utbildad instruktör, har tävlat i lydnad i många år och deltagit på flera lydnads-SM med olika hundar.

Träningshelg 19-20 september för dig som vill tävla i lydnad och/eller tävlar på nivån startklass - klass 1.

Du behöver inte ha startat i en lydnadstävling för att få delta, men du ska ha ambitionen att göra det. Hunden bör kunna grundläggande kommandon, såsom sitt, ligg etc.

Helgen är ett "paket" där söndagen tar vid där lördagen slutar. Anmäler du dig till en hundplats gäller den hela helgen. Åskådare kan däremot välja att endast anmäla sig till ena dagen.

För åskådare gäller att det går bra att ställa frågor om hunden som kör, men inte om egna hundar som inte är med den dagen.

Paket hela helgen för deltagare med hund

Träningsdagar 19-20 september.

Paketpris lördag-söndag för deltagare med hund: 500 kr för hela helgen.
Max antal deltagare: 6, först till kvarn gäller.

Övriga deltagare

Åskådare utan hund lördag/söndag: 100 kr/dag.
Antal deltagare: Max 10. Antalet är begränsat pga corona.

Lunch och fika

Ta med dig egen mat. Det finns möjlighet att köpa kaffe, drickor, toast, delicato mm. Kylskåp och mikro finns, dock ska vi undvika att vara flera personer i stugan samtidigt. Om det finns önskemål kan vi tända grillen och i möjligaste mån vara utomhus.

Datum att hålla reda på

21 augusti

Första anmälningsdagen. Medlemmar i Flens BK har förtur i två veckor.

Medlemmar i Flens BK har inte längre förtur vid anmälan.

Sista anmälnings- och betalningsdagen, läs under rubriken "Betalningsinfo".

PM mailas till deltagarna.

Träningsdag 1 kl 10.00 - 15.00 (möjlighet att dra över till 16.00 vid behov).

Träningsdag 2 kl 10.00 - 15.00 (möjlighet att dra över till 16.00 vid behov).

Betalningsinfo

Betala senast 11 september till Flens Brukshundklubb BG 855-6508 eller swish 123 526 3520. Skriv Anne-Li i meddelandefältet. Om du har anmält dig till en hundplats ska du vänta på ett bekräftelsemail innan du betalar för att vara säker på att du har fått en plats.

Anmälan

Anmälan kan endast göras via formuläret här intill. Din anmälan bekräftas med mail inom 24 timmar, har du inte fått bekräftelse ska du göra en ny anmälan eller kontakta Anja Skog 073-746 25 15. (Kolla skräpposten först.)

Anmälningar till hundplatser tas emot fr.o.m 21 augusti t.o.m 11 september. Först till kvarn gäller! Medlemmar i Flens BK har förtur om anmälan görs senast 4 september.

Anmälningar som kommer utanför anmälningstiden kommer endast att godkännas om de gäller åhörarplatser. Anmälningar utanför anmälningstiden till hundplats kommer inte att godkännas, såvida det inte finns platser kvar. Anmälan kommer att vara bindande. Det innebär att deltagaravgiften endast återbetalas vid sjukdom eller skada eller om platsen kan besättas av en reserv. (Se även nedan om återbetalning vid förkylningsliknande symptom, det räknas som sjukdom.)

Covid-19

Vi håller oss utomhus och vi håller avstånd till varandra! Tvätta händerna ofta, använd handsprit när du har tagit i gemensamma saker, t.ex. kaffetermosen.

Håll dig hemma om du har förkylningsliknande symptom, avgiften återbetalas i så fall.

Välkommen med din anmälan!