Det händer ibland att formulär som skickas via hemsidan inte kommer fram.

I vissa fall spärras mailen även innan de ens kommer fram till inkorgen hos några e-postleverantörer, och då kommer de inte ens till skräpposten.

Hör av er om ni inte får svar inom en vecka eller om ert resultat inte finns på hemsidan inom en vecka. Då kan vi leta upp ert skickade formulär med alla detaljer ni har skrivit.

Skriv ett mail till webbmastern: jyckesnack@hotmail.com eller ring: 073-746 25 15

Rapportera tävlingsresultat - Rallylydnad

Skicka in formuläret när du har nya tävlingsresultat så är du med och tävlar om klubbens vandringspriser och bidrar till klubbens tävlingsstatistik i distriktet. Längst ner väljer du om ditt resultat ska synas på hemsidan.

OBS! Resultat kommer inte in automatiskt, inte heller nya tävlingsekipage. Vill du vara med på hemsidan måste du skicka in detta formulär.