Söndag 17 mars kommer Lena Kerje till oss för en träningsdag i lydnad och brukslydnad.

Klicka här för att läsa mer om Lena.

Antal deltagare med hund: 6 ekipage, antal åhörare utan hund: Obegränsat.

Enligt önskemål från Lena vill vi informera om att åhörarna gärna får ställa frågor om hunden som kör, men inte om egna hundar som inte är med den dagen.

Pris inkl. frukost, lunch och eftermiddagsfika, deltagare med hund: 750 kr
Pris inkl. frukost, lunch och eftermiddagsfika, åhörare utan hund: 150 kr

Deltagarna kommer att få PM med exakta tider, men räkna med en heldag.

För säkerhets skull har vi bokat inomhushallen i Valla på eftermiddagen som backup om det fortfarande är väldigt mycket vinter den dagen. (Förmiddagen får vi köra utomhus på klubben, då var hallen inte ledig.) Kostnaden för hallen ingår i priset, det tillkommer inget extra.

Anmälan kan endast göras via formuläret nedan.

OBS! Din anmälan bekräftas med mail inom 24 timmar, har du inte fått bekräftelse ska du göra en ny anmälan.

Anmälningar till hundplatser tas emot t.o.m 25 februari kl 04.30. Anmälningar som kommer utanför anmälningstiden kommer endast att godkännas om de gäller åhörarplatser. Anmälningar utanför anmälningstiden till hundplats kommer inte att godkännas, såvida det inte finns platser kvar. Anmälan kommer att vara bindande. Det innebär att deltagaravgiften endast återbetalas vid sjukdom eller skada eller om platsen kan besättas av en reserv.

Om fler än sex ekipage har anmält sig till hundplats när anmälningstiden har gått ut blir det lottning. Medlemmar i Flens BK kommer då att prioriteras. Övriga kommer att lottas till en reservlista.

Åhörare kan betala redan i samband med anmälan, dock senast 4 mars.

Deltagare med hund ska invänta lottningsresultatet för att ha en garanterad plats innan betalning. Lottningsresultatet meddelas 26 februari, de som har fått en plats skall sedan betala senast 4 mars.
PM kommer att skickas till alla deltagare, med och utan hund, senast 10 mars.

Betalning sker till Flens Brukshundklubb BG 855-6508 eller swish 123 526 3520. Skriv Kerje i meddelandefältet.

Anmälan till träningsdag med Lena Kerje 17 mars 2019

Anmälningar till hundplats tas inte längre emot.
Anmälningar till åhörarplats tas emot t.o.m 4/3.