Gilla Flens BK på Facebook

Klubben bjuder på soppa!

KM agility 2014

Ny dressyrpolicy

Svenska Brukshundklubbens förbundsstyrelse (FS) har antagit en ny policy för hundhållning och relation till hunden vid uppfostran, utbildning och träning.

Genom att klicka på nedanstående länk så kommer du till den nya policyn som ersätter den tidigare policyn som i dagligt tal kallats för Svenska Brukshundklubbens dressyrpolicy.

Dressyrpolicy 2014

Vill du läsa fler av SBK:s policyer kan du klicka här.

Gå kurs i höst

Uppdaterat om höstens kurser!

För mer info klicka här.

För anmälan klicka här.

Välkommen!

PM kommande tävlingar

Sök 14 september 2014 Foto: Mia Cangren Malmberg

Violcupen 16-17 augusti

VIOLCUPEN

Se bilder och läs alla resultat:

Besökare

Besökare idag: 2
Denna månad: 575
Totalt: 19901

Bli klubbmästare!

KM i bruks, lydnad och rally är flyttat till

24 september kl 18.00

Vi beklagar att vi har blivit tvungna att flytta KM i alla grenar utom agilityn, det beror på domarbrist. Men nästa år ska vi ha ett sammanhållet KM i alla grenar första lördagen i september!

Eftersom KM i bruks, lydnad och rallylydnad är flyttat finns det fortfarande möjlighet att anmäla sig t.o.m den 17 september. (De gamla anmälningarna kvarstår om vi inte får besked om att de ska strykas.)

Välkommen att delta! För att bli klubbmästare behöver du inte tävla på elitnivå, utan det är dina medelpoäng som räknas och du tävlar i den klass du befinner dig i.

För mer info och anmälan klicka här!

Statuter och regler

GRATTIS!

Stort grattis till Anders Hellmér & Raffel, klubbmästare i agility 2014!

Anders Hellmér & Raffel - klubbmästare 2014

Segrare: Anders & Raffel, 2: Marie & Machan, 3: Svea & Ganza

Grattis allihop!

Segrare: Anders & Raffel, 2: Marie & Machan, 3: Svea & Ganza

...Och här är en bild på alla som deltog:

Öja-skogen

Regler för träning i Öja-skogen

Vi är glada över att ha tillgång till ett skogsområde i klubbens närhet för organiserad träning av till exempel spår eller sök.  Det finns dock vissa regler för oss att följa:

• Ingen träning före klockan 11.00.

• Två veckors träningsförbud per år pga älgjakten.

• Vi plockar med oss vårt skräp, tar ner snitslar etc.

Tack till klubbarna som jobbade med SM Bruks

tack_klubbar (1)-1

MH 4 oktober

Rottweilerklubben kommer att genomföra ett MH hos oss den 4 oktober. Dom har hyrt MH-banan och köket.

Det innebär att det kommer att förekomma skott hela dagen. Vi kan förstås träna som vanligt, dock ej på agilityplanen.

// Styrelsen

29tor
30fre

Öppen träning

Sugen på att träna med din hund och samtidigt umgås med trevliga människor?

Du vet väl att vi har öppen träning på onsdagskvällar och

lördagsförmiddagar?

Alla medlemmar är välkomna att träna med sina hundar, vad som ska tränas bestämmer man själv. Behöver man hjälp med något, t.ex. störning av ett annat ekipage, tandvisning, kommendering eller att någon ska hålla hunden när man går iväg för en inkallning - så var inte rädd för att fråga någon av dom som är på plats! Dom kanske ber dig om en gentjänst sen...

Ibland tänder vi grillen på lördagarna, så ta inte bara med dig korv till hunden

Men tänk på att det kan förekomma skott på onsdagar 18.30 - 19.15 och på lördagar 10.00 - 10.30.

Välkommen!

Skott-tider

Pistol

SKOTT FÖREKOMMER

ONSDAGAR 18.30-19.15

OCH

LÖRDAGAR 10.00-10.30

Rapportera tävlingsresultat!

Har du tävlat?

Glöm inte att rapportera in

ditt resultat!

Dels är det viktigt för statistiken. Sörmlandsdistriktet utser varje år den bästa tävlingsklubben! Dels publicerar vi dina prestationer här på hemsidan.

Om du INTE vill synas på hemsidan så skriv det i fältet för övriga upplysningar formuläret, men lämna in resultatet ändå för statistikens skull. Det finns lappar att fylla i på klubben, men det går lika bra att fylla i ett formulär här på hemsidan.

Klicka här för att komma till formuläret.

OBS - vi hämtar inga resultat från facebook-statusar etc!

Lycka till med ditt

fortsatta tävlande!

Bli funktionär

Hjälp till på våra tävlingar!Sömnig hund

Du kan göra nytta som funktionär, t.ex. hjälpa till i köket eller vara domarsekreterare. Dessa uppdrag kräver ingen tidigare erfarenhet! Kontakta Anja Skog så berättar hon mer.

SBK:s kongress

Kongressprotokollet från Svenska Brukshundklubbens kongress är justerat och klart: www.brukshundklubben.se/kongress_handlingar_protokoll