Gilla Flens BK på Facebook

Städdag kratta

27 april kl 10.00

Kom och hjälp till!

Klubben bjuder på lättare förtäring!

Hjälp till på SM 2014, här kan du läsa allt om planeringen!

Detta händer på Flens BK

Resultat tävlingar 2014

STORT TACK TILL

Flens djurcenter kopiera

som sponsrade vår rallytävling 23 mars med priser!

Klicka här eller på loggan för att komma till hemsidan.

Bli funktionär

Hjälp till på våra tävlingar!Sömnig hund

Du kan göra nytta som funktionär, t.ex. hjälpa till i köket eller vara domarsekreterare. Dessa uppdrag kräver ingen tidigare erfarenhet! Kontakta Anja Skog så berättar hon mer.

Besökare

Besökare idag: 12
Denna månad: 570
Totalt: 15680

KOM OCH VAR MED I UPPVISNINGSGRUPPEN!

Avslutning

Unga som gamla, duktiga som nybörjare, olika raser -

vi vill visa att vår verksamhet har bredd och att i Flens BK är alla välkomna!

Vi anpassar programmet efter deltagarna, så tveka inte - anmäl ditt intresse till Lilian Säfwe.

Vi behöver även deltagare utan hundar:

• Tävlingsledare - hjälper oss med flytet och att genomföra moment synkroniserade
  • Informatörer - delar ut material om klubben, svarar på frågor

Planerade uppvisningar:

• 24 maj - Gammeldags marknad i Malmköping
  • 28 juni - Jordbrukets dag i Julita

Planerade studiecirkelträffar:

• 15 april kl 18.00 på klubben
  • 22 april kl 18.00 på klubben - OBS ändrat datum!
  • 7 maj kl 15.00 på klubben
  • 14 maj kl 19.00 på klubben
  • 20 maj kl 19.00 på klubben
  • 23 maj kl 16.00 på Heden i Malmköping

VÄLKOMMEN ATT DELTAGA!

Violencupen

Hjälp till på 2014 års roligaste tävling!

prispallSommaren 2014 ska vi ha en lydnadscup i Flen. Det innebär att vi ska ha lydnadstävlingar i alla klasser både lördag och söndag, och alla 8 klassvinnare tävlar sen mot varandra i en cupfinal på söndag eftermiddag. Dessutom ska man kunna tävla i lag. På lördagskvällen ska det vara fest, och de tävlande ska kunna bo på området i husvagnar.

Lite pyssel att arrangera, men det kan bli årets bästa grej om vi gör det bra! Men vi behöver massor av frivilliga - vi ska samla ihop priser, vi ska planera festen osv. Och all denna planering behöver börja nu! Vi kommer att ha ett möte ganska snart och börja dela in oss i olika kommittéer, bestämma ansvarsområden osv.

Så vill du vara med på ett hörn av nästa års roligaste tävling - Violencupen - hör av dig till Anja: jyckesnack@hotmail.com.

Öppen träning

Sugen på att träna med din hund och samtidigt umgås med trevliga människor?

Du vet väl att vi har öppen träning på onsdagskvällar och

lördagsförmiddagar?

Nu i vintermörkret kan det vara lite tunt med folk på onsdagskvällarna, många tränar hellre i dagsljus på lördagarna. Men helt tomt är det sällan!

Alla medlemmar är välkomna att träna med sina hundar, vad som ska tränas bestämmer man själv. Behöver man hjälp med något, t.ex. störning av ett annat ekipage, tandvisning, kommendering eller att någon ska hålla hunden när man går iväg för en inkallning - så var inte rädd för att fråga någon av dom som är på plats! Dom kanske ber dig om en gentjänst sen...

På vintrarna brukar vi tända grillen på lördagarna, så ta inte bara med dig korv till hunden

Men tänk på att det kan förekomma skott på onsdagar 18.30 - 19.15 och på lördagar 10.00 - 10.30. När det är mörkt skjuter vi inte, så den här årstiden blir det bara skott på lördagarna.

Välkommen!

Öja-skogen

Regler för träning i Öja-skogen

Vi är glada över att ha tillgång till ett skogsområde i klubbens närhet för organiserad träning av till exempel spår eller sök.  Det finns dock vissa regler för oss att följa:

• Ingen träning före klockan 11.00.

• Två veckors träningsförbud per år pga älgjakten.

• Vi plockar med oss vårt skräp, tar ner snitslar etc.

Ungdomsträff

VÅREN ÄR HÄR!!!

Torsdagen den 24/4 klockan 18,30 drar vi igång med barn/ungdomsaktivitetsgruppen på klubben. Ta med hund även denna gång då vi gör en mjukstart.

Under dom gånger vi ses så kommer vi att prova bla:

• Agility

• Spår

• Rallylydnad mm..

Mer info om tider mm...och vad vi mer kommer att hitta på får ni när vi ses den 24/4 Kl 18.30

Hälsningar,
Helena & Ulrika

Tävlingsträning

Träningsdag

Välkommen till:

Tävlingsträning

i bruks, lydnad och rallylydnad

Lördagen den 26 april kl 10.00 - ca 15.00

Anmälan till Gunnel Landsberg via e-mail landsberg.hytternas@telia.com  senast den 23 april.

Var snäll och ange i din anmälan vad du vill träna och om du vill ha bedömning.

Alla hjälps åt och vi avslutar med gemensam genomgång. Ta med egen lunch och fika, välkommen!

Boka även in dessa datum:

• Onsdagen den 21 maj (kväll)
  • Onsdagen den 18 juni (kväll)

// Träningskommittén

PR/info

Vill du bli ansvarig för

PR/infokommittén?

Flens Brukshundklubb har en PR/infokommitté som består av fyra medlemmar. Den sammankallande har lämnat sitt uppdrag (men ingår fortfarande i kommittén). Ingen av de andra vill ta på sig att vara sammankallande, så nu söker vi en engagerad person som är intresserad av att göra PR för klubben externt och informera medlemmarna internt.

Är du den personen?

Hör av dig till ordförande Åsa Lind i så fall på tel. 070-266 12 16 eller via mail rexiozz@telia.com.

Klicka här för mer info.

Skott-tider

Pistol

SKOTT FÖREKOMMER

ONSDAGAR 18.30-19.15

OCH

LÖRDAGAR 10.00-10.30

Rapportera tävlingsresultat!

Har du tävlat?

Glöm inte att rapportera in

ditt resultat!

Dels är det viktigt för statistiken. Sörmlandsdistriktet utser varje år den bästa tävlingsklubben! Dels publicerar vi dina prestationer här på hemsidan.

Om du INTE vill synas på hemsidan så skriv det i fältet för övriga upplysningar formuläret, men lämna in resultatet ändå för statistikens skull. Det finns lappar att fylla i på klubben, men det går lika bra att fylla i ett formulär här på hemsidan.

Klicka här för att komma till formuläret.

OBS - vi hämtar inga resultat från facebook-statusar etc!

Lycka till med ditt

fortsatta tävlande!